• Tanker Hungary Kft.
  • Cím: 6728 Szeged, Vágány utca 3.
  • Mobil: +36 30 571 0850
  • Tel: +36 62 468 789
  • Tel: +36 62 467 327
  • Fax: +36 62 466 851

 

 
  »   pályázat

„Eszköz-, és technológiafejlesztés a Tanker Hungary Kft-nél”

Projekt címe:
            „Eszköz-, és technológiafejlesztés a Tanker Hungary Kft-nél”

Kedvezményezett neve:

TANKER HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt azonosító száma
GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00149

Szerződött támogatás összege:
58,77 millió Ft

Támogatás mértéke:
70 %

A projekt tartalmának bemutatása:
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” felhívása alapján, a Tanker Hungary Kft. pályázatot nyújtott be. A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00149 azonosítószámú támogatási kérelem pozitív elbírálásban részesült. Az Európai Regionális Fejlesztési Alapból finanszírozott visszatérítendő támogatás összege 58 770 555.- Ft.

A projekt elsődleges célja, hogy a beruházásban szereplő eszközök beszerzésével olyan technológiát honosítsunk meg, mely által korszerű berendezésekkel tudjuk a szolgáltatásainkat igénybe vevőket kiszolgálni.

Beszerzésre kerül egy CHRIST 3 állásos WaschPark magasnyomású önkiszolgáló autómosó berendezés szegedi- és CHRIST 2 állásos WaschPark magasnyomású önkiszolgáló autómosó berendezés deszki telephelyeinkre. A mosóberendezések beállításával fokozott hatékonyság növekedést érünk el az autómosásban. A környezetkímélő mosószerek és víztakarékos technológia alkalmazásával cégünk hozzájárul a környezetterhelés csökkentéséhez.

A projekt részét képezi 2-2 db Wayne Helix 6000 kútoszlop beszerzése, melyek a megvalósítási helyszíneken üzemelnek. A kútoszlopokon összesen 6 db pisztoly található, oldalanként 3-3 db, 2 db benzines- és 1 db gázolajos. Ez a megoldás gyors kiszolgálást tesz lehetővé, csökkentve a várakozási időt és növelve a vevői elégedettséget. Az újonnan telepítendő berendezések a benzingőz emissziójának csökkentésével szintén hozzájárulnak a környezetvédelemhez, valamint csökkentik a balesetveszélyt.

A megújuló energia hasznosítás növelése, és a vállalkozás energia felhasználásának csökkentése érdekében a deszki telephelyen 14 kW teljesítményűnapelemes rendszer kerül felhelyezésre.

A projekt költségvetését képezi még 100 órás marketing tanácsadás és 2 fő részére értékesítési tréning képzés.

A beruházás hatására stabillá válik cégünk gazdasági helyzete, erősödik a piaci pozíciója, ami a hosszú távú működésünk záloga is egyben. Célunk e mellett, hogy a magvalósított fejlesztés utáni üzemeltetés hatására az árbevételünk és ezzel együtt a BHÉ nagyságunk egyre jobban növekedjen.

Projekt megvalósításának tervezett befejezési dátuma:
2023.03.31.